Kaos...

Försöker att få lite ordning i pysselrummet, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja...
Vissa förvaringslösningar som jag har är jag väldigt nöjd med, men det är många som inte fungerar så bra. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det... Men det får jag väl klura lite på... Återkommer med lite nya bilder när det har blivit lite ordning igen...
Ha en bra dag!
Kramizzar Charlotte

Mer bilder från pysselrummet

Här är några fler bilder från hur mitt pysselrum såg ut när det var precis klart...
[PICT0017_2.JPG]
Mina tavellister och mina minibyråer som jag har målat i samma olivgröna färg som fondväggen är jag fortfarande väldigt nöjd med efter 2 år. Minibyråerna hade jag tänkt att altra, men det har fortfarande inte blivit gjort efter 2 år. (det är väl den där berömda tummen som man brukar prata om som är felet)
[PICT0018_2.JPG]
[PICT0020.JPG]
Här är våran bokhylla, som vi tidigare hade i vardagsrummet när vi bodde i våran lägenhet. Men när vi flyttade till huset så fick den inte riktigt plats i vårat nya vardagsrum. (vilket var tur för mig, för här ryms det mycket :-) )
[PICT0021.JPG]
// Charlotte

Mitt pysselrum

Just nu pågår projekt städning, omorganisering och sortering i mitt pysselrum. Efter allt som har pysslats där före jul så hade jag stökat till så mycket att det knappt gick att ta sig in i rummet.
Tänkte börja med att visa några bilder på hur mitt pysselrum kom till för bra precis 2 år sen. Det var det första projektet vi drog igång med när vi flyttade in vårat hus.
Så här såg det ut innan vi började:
Eftersom att det bara fanns en ingång utifrån till detta rum i källaren, så fick vi göra en öppning. Så att man kunde ta sig in innifrån också.
Här har det kommit upp lite färg på väggarna. Fondväggen är målade med en olivgrön färg och resten av rummet är målat med en beige (creme) färg.

 

Här har vi lagt in en brun matta på golvet.

 

 

Och här har skrivbordet kommit på plats.
Här har vi ställt in en bokhylla, där jag kan förvara allt mitt pyssel... Som mest bara växer och växer hela tiden.

Kan ju säg att det absolut inte ser ut såhär nu... Mer möbler och mer saker har kommit till. Men mycket händer ju på 2 år.
// Charlotte

Våran julgran

Tänkte att allt detta julpysslande som jag bloggat om denna jul skulle få avslutas med en bild på våran julgran.



Med denna bild önskar jag alla en god fortsättning på det nya året och till helgen åker julen ut.
Nu är det nya projekt som är på gång. Återkommer om dessa.

// Charlotte

...

Då var det ett nytt år då...

Tänkte börja det nya året med att visa mina jul- och nyårsdukningar som jag gjorde.

Visade ju tidigare en rolig servettvikning som man skulle sätta fast på gaffeln. Den var inte så enkel att få till. Den första som jag gjorde blev jättebra, men sen fick jag dom inte att sitta fast på gaffeln, utan dom delade på sig. Det hela slutade med att jag satte ner dom i glasen istället. Det blev ju faktiskt bra det också.



Här är då min juldukning:





Och här är nyårsdukningen:





Dom blev ju inte helt olik varandra eftersom jag använde mig av samma duk och tallrikar. Men det spelar inte så stor roll när det inte var samma gäster som var här på jul och nyår.
Tycker att dukningarna blev rätt ok ändå :-)

// Charlotte

RSS 2.0